Hello Hello

13 November 2012

Sambung plan ke Bau
Assalamualaikum =]=]=]


Bersambung pulak dengan entry baru. Another plan untuk cuti midsem. Kali ni plan ke area2 Bau, Sarawak sana bersama ann & zidane. Yang lain masing2 ada hal dan masalah sendiri. Ok, pakai satu kereta je trip ni. Bertolak di tengahari, lambatkan? zidane suka berjalan + ann orang sini jadi tak perlu risau tentang arah jalan or nak ikut jalan mana sebab due2 bestfreng aku ni tau jalan. Tak tau jalan pun main try je ikut jalan mana sebab semua jalan kat sini takde penghujung, keluar jalan itu la keluar jalan ini la. Yang aku duduk belakang kalau tak mengunyah mesti tidur. Tambah2 ada certain tempat yang kami lalu hujan. Tempat first pergi ke Tasik Biru kemudian ke Gua Angin. 
 Welcome! Welcome!

Nama tasik biru tapi nampak macam hijau kan?


with them


Seronok budak2 kt belakang tu .....


gff


Dorothy Ann & Daisy Annette


kalau boleh nak je turun bawah lagi


Zidane <3


Ann <3


kaki jalan =P


bersama kembar tapi tak sama tak serupa..hehe


baby =)


Tersinggah pulak kat tepi jalan ade mini zoo.
Dinosoru???


ape nama tempat ni pun tak tau la den...huhu


sampai juga akhirnya~~~


we're here!!!


memerlukan lampu suluh untuk menyuluh apa yang patut~~~ apa yang patut~~~


mari naik!!!


Jalan mana nak lalu ni??


hanya kami 4org je yang nak masuk dalam gua ni. da beberapa kali keluar masuk keluar masuk tapi tak masuk2 ditambah pulak dengan aku yang mulanya agak tak confident nak masuk dalam tu bertemankan 3org kawan perempuan. Bila masuk keluar balik, lepas tu tunggu kat pondok kot2 ade orang singgah nak masuk gua tapi takde juga. Lepas tu amik gambar dulu la apela. Finally, masuk juga dengan lampu suluh dan payung untuk mengelakkan kepala dari kena titik2 air dalam gua ditambah pula untuk keselamatan.hehe


sampai di seperempat jalan..
jalan ni ditutup sebab ade construction
Ni kiteorang masuk ikut jalan terus tak belok2 tak pandang kiri kanan pandang depan je sampai nampak cahaya.. haha.. Lain kali datang sini pakai jalan lain pulak. Bila nak jalan balik, hati rasa nak ikut jalan yang sama juga terus tak belok2, rasa takut nak try jalan ke kiri dan kanan. Penat oihh walaupun dalam gua tu sejuk tapi berpeluh juga. Rasa macam nak pergi lagi, mana tau boleh pergi dengan Mr. ke kan? hakhakhak..


=]=]=]


No comments:

Post a Comment