Hello Hello

15 March 2012

bye bye my fren




Huh. Sedih pulak nak buat entry ni. Ok. Entry ni untuk my fren, Aina yang dah balik semenanjung dan tak akan balik sini dah. Keputusan pertukaran universiti dah diluluskan. Jadi, tambah lagi kekurangan kawan aku kat fakulti selepas ade yang dah tukar fakulti sekarang ni. Patutlah aku pelik status dia ni kat Fb nak jual buku lah, post macam student nak tukar fakulti lah. Last2 nak tukar u terus. Aku pun sehari sebelum dia balik baru aku tau. Salah seorang dari teman aku mengatur masa untuk makan2 pada malam hari. Tempat kami makan bersama2 pada malam tu di Ayam Penyet Stesen 12.



Kawan2 yang hadir pada malam tu..


Ni perempuan2 yang feveretnye Ayam Penyet


Menikmati makanan dengan lazatnya..


Yang lelaki diam terus kalau makan.haha


See our MPP. Makan memang semangat. Dia yang paling lambat habis makan.


My menu. Mee goreng. No ayam penyet. Sebab nanti confirm tak habis makan. pedas!


Ni lah ayam penyet Stesen 12


Yang ni pulak Nasi goreng beriani ayam penyet


Kek ni khas untuk Aina. 


Ain & Aina


Girl-Frens =D


with Boy-frens =)


Mungkin ini adalah keputusan yang terbaik untuk Aina. Selamat melangkah ke permulaan baru dan Semoga berjaya di universiti baru sana. Panjang umur kita jumpa lagi Aina. Tweet2! Fb2! 
We gonna miss u deng! =D


=]=]=]

2 comments:

  1. thanks miza :)
    jangan lupa aku tau :)

    ReplyDelete
  2. hehe.. welkem my dear..
    jgn lpe aku jg..rindu kau.. =)

    ReplyDelete