Hello Hello

20 December 2011

Surprise ........


Hari ni pergi mana2 sahaja still ada lagi yang wish selamat kat aku. Terima kasih banyak2 kepada yang still ingat, yang terlambat, yang berulang2 wish. haha. Kepada yang ada niat, pasang niat nak kenakan aku, sorilah korang dah terlambat. Suka aku sebab aku terlepas dari niat korang yang nak kenakan aku. Minggu ni walaupun kelas banyak takde, tapi masa tu tak lah dibuang begitu sahaja. Assignment! Projek! Presentation! Rasa nak muntah dah buat. haha. Lepas selesai buat assignment petang tu, Ann ajak pergi jeti. Aku rasa agak pelik sebab dia dah la tak sihat, tak larat tapi ajak aku pergi jeti. Apakah? Ok, disebabkan die bestfren, aku ikut jela. Tapi aku rasa lain macam je. Dah sampai kat jeti terkejut ingatkan kawan2 aku dah balik, rupa-rupanya ade lagi.

Terharunya dan malunya aku kat jeti. haha. 




Kek coklat. Salah satu kegemaran aku adalah kek. Tak kisahla kek ape janji berperisa coklat. hhahaha.. wow! sedap seyh! Pandai dieorang pilih kek untuk aku. Tapi kan lilin tu macam aku tak cukup umur je, macam muda sangat2 aku ni. hahaha
Makasih semua =D


MyBESTFREN since sem1


Dua lelaki yang selalu ade ngan kiteorang since sem1


Sambil2 tu pemurah bagi ikan makan roti & kek.


Aku sayang korang ............ Friends Forever yaw! =D


Memang tak sangka aku dengan plan korang ni. Tapi bersyukur tak kena buli. yes!!!
Terima kasih kek coklat dan hadiah itu..........

Dan malamnye pulak aku ade meeting PERTEKMA dan ade aktiviti pertukaran hadiah antara exco sempena krismas. Masa cabut undi aku dapat lelaki, so aku tak tau nak bagi apa kat orang lelaki. Kalau perempuan senang je nak bagi hadiah. Jadi, petang tu rushing pergi beli hadiah. Malam tu aku dapat hadiah lagi. Dari orang yang sama pulak tu, si Ann. haha. Patutlah plastik sama macam petang tadi. haha. Memang excited gila dapat benda warna merah ni. Thank you <3


=]=]=]































2 comments:

  1. slamat hari jadi...nk ckp bnyk kali ;p

    ReplyDelete
  2. hehehehe.. makasih byk kali aizadalias.. =]=]=]

    ReplyDelete